WoonTotaal-Professionals

WoonTotaal-Professionals2018-04-03T09:46:55+00:00

WoonTotaal-Professionals

Werkzaamheden laten uitvoeren door een professionele stoffeerder of installateur garandeert meestal een correcte installatie. Echter, het zijn niet alleen zijn vakkennis, skills en juiste gereedschappen welke een eindresultaat bewerkstellen. Ook de secondaire zaken zoals de voorbereiding, communicatie, het nakomen van gemaakte afspraken en omgang met de eindgebruiker of opdrachtgever bepalen het succes van de installatie en klanttevredenheid.

Mede om deze redenen hebben we een database systeem ontwikkeld waarbij de woning- en projectinrichter de WoonTotaal-Professional mogen beoordelen en de WoonTotaal-Professional de woning- of projectinrichter. Zo ontstaat er een duidelijk beeld van wat je van elkaar kunt verwachten. Deze database geeft toekomstige opdrachtgevers over en weer inzicht over de kwaliteit en continuïteit van elkaar.

WoonTotaal-Academy maakt onderscheid tussen de volgende professionals.

  1. Geaccrediteerd
  2. Gecertificeerd
  3. Meester stoffeerders

1. Geaccrediteerd

WoonTotaal-Academy heeft een overzicht van geaccrediteerde stoffeerders. Deze zijn via een intake beoordeeld op hun product- en installatiekennis inclusief alle benodigde gereedschappen. Op basis van deze intake heeft WoonTotaal-Academy ze geschikt bevonden voor uitvoerende werkzaamheden van de betreffende productgroepen.

2. Gecertificeerd

Wanneer een stoffeerder met goed gevolg een training heeft gevolgd bij WoonTotaal-Academy ontvangt deze een certificaat. Daarmee heeft hij bewezen niet alleen te beschikken over de juiste product- en installatiekennis, het voor handen hebben van de juiste gereedschappen maar ook de installatie vakkundig te kunnen uitvoeren. Deze certificering heeft verschillende niveaus.

  • Niveau 1 Leerling stoffeerder of installateur
  • Niveau 2 Halfwas stoffeerder of installateur
  • Niveau 3 Ervaren stoffeerder of installateur
  • Niveau 4 Allround stoffeerder of installateur
  • Niveau 5 Meester stoffeerder of installateur (leermeester)

3. Meester stoffeerders (leermeester)

WoonTotaal-Academy Meester stoffeerders zijn stoffeerders die de hoogst haalbare vakbekwaamheidstesten met zeer goed gevolg hebben doorlopen.

In andere woorden zijn ze de beste van het beste.

De Meester stoffeerder voert zijn installatie altijd uit bij de juiste omstandigheden, met de juiste producten en volgens de instructies van de fabrikant of leverancier. “Goed voorbeeld doet goed volgen”, een Meester stoffeerder is om deze reden de aangewezen persoon om een collega te begeleiden tijdens zijn ontwikkeling en groei als stoffeerder of installateur.

Meester stoffeerder garantie

Wanneer u als woning-, projectinrichter een WoonTotaal-Academy Meester stoffeerder inhuurt bent u verzekerd van 3 jaar garantie op zijn installatie-werkzaamheden in plaats van de gebruikelijke 6 maanden.  Bovendien profiteert u op een volledige ondersteuning van de leverancier en van WoonTotaal-Academy bij calamiteiten.

Alleen de werkzaamheden van de Meester stoffeerder worden gedekt door deze uitgebreide garantie die kosteloos maar wel onder voorwaarde wordt aangeboden door WoonTotaal-Academy.

Beoordeling Meester stoffeerder

Als u een ervaren allround stoffeerder of installateur bent die zou willen worden beoordeeld als Meester stoffeerder, neem dan contact op met WoonTotaal-Academy. U hoeft niet bij WoonTotaal-Academy te zijn opgeleid om de beoordeling te maken.