Training verkopers

Training verkopers2019-03-27T13:41:37+00:00

Woning- en projectinrichter: Het begrip wonen en werken heeft de laatste jaren een andere dimensie gekregen. Een goed ingerichte ruimte met aangename kleuren en materialen zorgen ervoor dat we ons prettig voelen. De eindgebruiker oriënteert zich vooraf online om daarna in een echte winkel het product te zien en te voelen. Wanneer je de klant optimaal adviseert en zijn verwachting overtreft, zal hij overgaan tot aankoop.

Parketspeciaalzaak: Houten vloeren blijven erg gewild bij de consument en ook projectmatig worden ze vaak toegepast. Deze ambacht vraagt echter wel de nodige basiskennis om niet alleen de eindgebruiker te voorzien van een juist advies maar vooral om de vloeren vakkundig te installeren. De juiste externe omstandigheden, een vakkundige installatie, keuzes tussen lak, olie of wax als bescherming en bijkomende onderwerpen zoals bescherming en onderhoud.

Jouw kennis over (nieuwe) producten, designs en materialen is van groot belang om een juist advies te geven. Tijdens onze trainingen worden producten, installatiemethodes en garantievoorwaarden uitvoerig behandeld.

Beleef een week van een stoffeerder in één dag

Duur: 1 dag
Van - tot: 09:00 – 16:00 uur
Prijs : € 150,00 per persoon

De wereld van de woninginrichting is veelzijdig en consumenten zijn steeds beter voorbereid. Als verkoopadviseur in de woninginrichting heb je naast je verkoop skills behoorlijk wat algemene kennis van producten, toepassingen en installatie methodes nodig.

Tijdens deze training demonstreren wij de installaties van dekvloer voorbereiding, dekvloer egalisatie, ondervloeren, tapijt, vinyl, pvc, linoleum, koud- en thermisch lassen, trapbekleding, plinten, profielen en afwerking.

Je ziet alle werkzaamheden welke een stoffeerder kan uitvoeren en bouwt zo kennis op welke je helpt beter vragen te stellen / beantwoorden tijdens je verkoopgesprek.

Informatie en boeken

Technische informatie training  voor de projectinrichting

Duur: 1 dag
Van - tot: 09:00 – 16:00 uur
Prijs : € 210,00 per persoon

In de projectinrichting worden producten voornamelijk gekozen op basis van functionaliteit en onderhoudsvriendelijk karakter eigenschappen. Een vakkundige installatie garandeert de levensduur en het onderhouds- en gebruiksgemak. Producten lijken in basis veelal hetzelfde terwijl ze toch significante andere eigenschappen kunnen hebben en afwijkende installatiemethodes vereisen.

We leren je de verschillende kwalitatieve eigenschappen van producten te herkennen en te adviseren zodat je deze producten vakkundig en onder garantie kunt adviseren.

Informatie en boeken