Schade reparaties2019-01-14T21:42:39+00:00

Reparaties van PVC, Rigid, laminaat en multiparket

Voor wie: Zelfstandig stoffeerder
: Allround stoffeerder
Duur: 1 dag
Van - tot: 09:00 – 16:00 uur
Prijs: € 275,00 per persoon voor de 1 daagse training

Onderwerpen:

  • Productherkenning en specificaties
  • Schade beoordeling
  • Herstel mogelijkheden
    • Herstellen van krassen
    • Vulkaniseren op kleur
    • Vervangen van delen
  • Examen

Boek nu direct jouw training en klik op een van de ondergenoemde datums of kijk in de agenda voor alle beschikbare datums.

Wanneer je een training van meerdere dagen kiest meld je dan per dag aan.

Heb je vragen over deze training of staat er nog geen datum gepland, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Datum trainingen:

Deze training is praktijkgericht waarin bovengenoemde onderwerpen worden besproken, gedemonstreerd maar voornamelijk door jou zelfstandig worden uitgevoerd. Het theoretisch gedeelte bevat informatie over productherkenning en de specifieke eigenschappen van deze verschillende merk en type vloerbedekking. Het praktijk gedeelte bevat uiteenlopende beschadigingen welk geheel of gedeeltelijk hersteld dienen te worden. Hiervoor is een installatie unit beschikbaar waarvan wij de moeilijkheidsgraad aanpassen afhankelijk van het niveau van de training of cursist.

Op deze manier leer je over de onderlinge verschillen van merken en producten welke tijdens de installatie van cruciaal belang zijn. Er komen producten aan bod welke oplossingen bieden voor dagelijkse maar ook uitzonderlijke situaties. We geven je tips en tricks over verschillende installatiemethodes en gereedschappen.

Wanneer je het examen succesvol afrondt, ben je gecertificeerd door WoonTotaal-Academy.