Deskundig onderzoek2019-02-07T17:29:17+00:00

Deskundig onderzoek

Wij bieden een deskundig onderzoek aan welke u inzicht geeft over de klachtwaardigheid van deze reclamatie. Wij onderzoeken of het advies van bijvoorbeeld de architect, de fabrikant, de woning- of projectinrichter of de stoffeerder correct is. Verder onderzoeken wij of de juiste producten zijn toegepast, bij de juiste externe omstandigheden en volgens de installatie en garantievoorwaarde van de fabrikant – leverancier.

WoonTotaal-Academy is onafhankelijk in de branche en heeft geen enkel belang in welke vorm dan ook bij een fabrikant, leverancier, detaillist, stoffeerder of eindgebruiker. Ons onderzoek wordt geleid vanuit de technische instructies van de toegepaste producten en werkwijze. 

Onze expertise medewerkers maken na het bezoek op locatie een rapportage op over hun bevindingen. Hierin zal een conclusie, advies en indien van toepassing een herstelmogelijkheid worden aangeboden. 

Deze service is beschikbaar voor fabrikanten, leveranciers, groothandels, winkelketens, woning- en projectinrichters en eindgebruikers. Na het versturen van onderstaand contactformulier aangevuld met een toelichting over de reclamatie nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op over de mogelijkheden.

Uw gegevens