James plaatst display bij WoonTotaal Academy

James plaatst display bij WoonTotaal Academy

WoonTotaal Academy verzorgt technische installatie- en verkooptrainingen, waarbij voorbereiding, installatie en probleemoplossingen uitvoerig besproken en gedemonstreerd worden. De oplossingen van James (leverancier van reinigingsproducten) voor vlekverwijdering, dagelijks reinigen en periodiek onderhoud van harde en zachte vloerbedekking en/of meubelstoffen, is een veel besproken onderwerp.

Over James: Zowel de fabrikant, de woninginrichter als de consument kan bij James terecht met vragen op het gebied van onderhoud en vlekverwijdering van tapijt, karpet en/of meubelstoffen. Door middel van goede producten en goede methoden kunnen veel vlekken en andere onderhoudsproblemen worden opgelost. Voor meer informatie: www.james.eu/nl

Wij bedanken James voor het ter beschikking stellen van de demonstratiematerialen.

2018-01-28T11:53:02+00:00januari 27th, 2018|